Réjzinátorz hive ship, da Daedalus

Háát... mindenféle szörnyűség a múltból jelenből és jövőből. Versek, irományok és ami egész biztos sokakat fog érdekelni. Az általam készített Renegate nevű őrületsorozat új otthona lesz ez a hely, ha minden igaz. Erről csak annyit kell tudni, hogy egy hülye játékból ismert emberekből álló scifi amely rendkivül elmebeteg, sok benne a hülyeség igazából az egész egy nagy hülyeség, de szeretnivaló és akinek eddig mutattam kivétel nélkül sirvaröhögött. Ne terjeszd, ne másold, ne írd át! Minden jog fenntartva!

Friss topikok

HTML

Renegate - 1x1

2011.04.07. 21:48 | Rézinátor | Szólj hozzá!

Következő mesénkben 3 hős történetéről lesz szó.
Két bátor, bolygóromboló robotról, és egy Gonosz Űrvámpírról, aki a beszélgetésükbe hág. Azonban a mese, tartogat némi fortélyt is a tarsolyában. A szientológus üstökös bajba keveri a furcsa triót. Igaz történet alapján
 


A mese előzményei:

[quote name='raizen']- zojjhoz vizágyúkat veszünk, mert ha beindul nincs az az isten ami lefogja, tehát teknológia kő[/quote]
[quote][[>Z.o.Ł.e.e<]] üzenete (16:35):
*elcseréltem faterral a kocsit
*:D
          ǂ         G         y         e         r         o         b         ǂ         üzenete (16:35):
*miből mi lett?
*transformers! xD
[[>Z.o.Ł.e.e<]] üzenete (16:35):
*citroenből audi
*hhö
*:D
          ǂ         G         y         e         r         o         b         ǂ         üzenete (16:35):
*optimus Zojj[/quote]

(( Ilyenkor még úgytünt egyszeri lesz a móka, de pár napra rá folytattam, sokkal kidolgozottabb minőségekkel, gyakorlatilag az első 3 rész ilyen szintü csak xP ))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezinator.blog.hu/api/trackback/id/tr732808244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása