Réjzinátorz hive ship, da Daedalus

Háát... mindenféle szörnyűség a múltból jelenből és jövőből. Versek, irományok és ami egész biztos sokakat fog érdekelni. Az általam készített Renegate nevű őrületsorozat új otthona lesz ez a hely, ha minden igaz. Erről csak annyit kell tudni, hogy egy hülye játékból ismert emberekből álló scifi amely rendkivül elmebeteg, sok benne a hülyeség igazából az egész egy nagy hülyeség, de szeretnivaló és akinek eddig mutattam kivétel nélkül sirvaröhögött. Ne terjeszd, ne másold, ne írd át! Minden jog fenntartva!

Friss topikok

HTML

Renegate - A főpróba.

2011.03.26. 22:54 | Rézinátor | 1 komment

Mielőtt elkezdem feltölteni ide saját gyártmányú képregény sci-fi sorozatom meg kell osztanom néhány sort veletek. Először is a Renegate sorozatot a szerzői jogok védik, ezáltal bármiféle másolás, sajátként feltüntetés, tehát a plagizálás jogi lépéseket vonhat maga után.

Amit tudni kell: A Renegate egy olyan sci-fi ami tartlamaz baromságokat, szerelmi szálat de leginkább baromságokat. A szereplői egy számítógépes játékból megismert emberi kör, melynek igen sok tagja van.

A Renegate-ben előforduló más filmek és sorozatok és játékok elemei:

A Renegate sorozatban előfordul a Csillagkapu, Csillagkapu Atlantusz, Csillagkapu Univerzum, Csillagok háborúja ( Star wars ), Lexx, a Bud Spencer filmek, V mint vérbosszú, Krokodil Dundee, Empire Earth, Transformers, Freelancer, Battlestar Galactica sorozat(ok) és film(ek) számos eleme, illetve a Doctor Who néhány eleme is.

Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy az első néhány rész, gagyinak tűnhet, ( mint mindig ugye ), de a többi .... ;P

Hamarosan indul.

 

Régi tavasz

2011.03.23. 23:35 | Rézinátor | 6 komment

 Good evening. This is the Daedalus. I've commanded to show you something strange from the past.

Opening Daedalus's database/old times/spring.exe

.........

...........Loading extra datas.

.........

...............

.....Loading compelete 100%/

------- _

Lidérc lét - Az élőhalott bérgyilkos szindróma.

2011.03.22. 00:27 | Rézinátor | 1 komment

Igazából számtalanszor gondolkodtam már rajta, miért vagyok olyan amilyen. Miért van ez így, miért vagyok kívülálló

Az első bejegyzés

2011.03.21. 22:43 | Rézinátor | 6 komment

 

 

A formaságokra adva megcsinálom az első bejegyzést. Mindenkinek kedves / kedvetlen szórakozást, kellemes időtöltést itt és a forumtrollokat lángszóróval pörkölöm szarrá.

süti beállítások módosítása