Réjzinátorz hive ship, da Daedalus

Háát... mindenféle szörnyűség a múltból jelenből és jövőből. Versek, irományok és ami egész biztos sokakat fog érdekelni. Az általam készített Renegate nevű őrületsorozat új otthona lesz ez a hely, ha minden igaz. Erről csak annyit kell tudni, hogy egy hülye játékból ismert emberekből álló scifi amely rendkivül elmebeteg, sok benne a hülyeség igazából az egész egy nagy hülyeség, de szeretnivaló és akinek eddig mutattam kivétel nélkül sirvaröhögött. Ne terjeszd, ne másold, ne írd át! Minden jog fenntartva!

Friss topikok

HTML

Renegate - A főpróba.

2011.03.26. 22:54 | Rézinátor | 1 komment

Mielőtt elkezdem feltölteni ide saját gyártmányú képregény sci-fi sorozatom meg kell osztanom néhány sort veletek. Először is a Renegate sorozatot a szerzői jogok védik, ezáltal bármiféle másolás, sajátként feltüntetés, tehát a plagizálás jogi lépéseket vonhat maga után.

Amit tudni kell: A Renegate egy olyan sci-fi ami tartlamaz baromságokat, szerelmi szálat de leginkább baromságokat. A szereplői egy számítógépes játékból megismert emberi kör, melynek igen sok tagja van.

A Renegate-ben előforduló más filmek és sorozatok és játékok elemei:

A Renegate sorozatban előfordul a Csillagkapu, Csillagkapu Atlantusz, Csillagkapu Univerzum, Csillagok háborúja ( Star wars ), Lexx, a Bud Spencer filmek, V mint vérbosszú, Krokodil Dundee, Empire Earth, Transformers, Freelancer, Battlestar Galactica sorozat(ok) és film(ek) számos eleme, illetve a Doctor Who néhány eleme is.

Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy az első néhány rész, gagyinak tűnhet, ( mint mindig ugye ), de a többi .... ;P

Hamarosan indul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezinator.blog.hu/api/trackback/id/tr832774467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyasviel · http://ilyasviel.blog.hu/ 2011.03.27. 18:08:42

Türelmetlenül várom a folytatást.
süti beállítások módosítása