Réjzinátorz hive ship, da Daedalus

Háát... mindenféle szörnyűség a múltból jelenből és jövőből. Versek, irományok és ami egész biztos sokakat fog érdekelni. Az általam készített Renegate nevű őrületsorozat új otthona lesz ez a hely, ha minden igaz. Erről csak annyit kell tudni, hogy egy hülye játékból ismert emberekből álló scifi amely rendkivül elmebeteg, sok benne a hülyeség igazából az egész egy nagy hülyeség, de szeretnivaló és akinek eddig mutattam kivétel nélkül sirvaröhögött. Ne terjeszd, ne másold, ne írd át! Minden jog fenntartva!

Friss topikok

HTML

Renegate - 1x2

2011.04.10. 23:25 | Rézinátor | Szólj hozzá!

II. rész
Az átalakulás

A szentséges istenhívők, kik FM-et követik, rátaláltak a módjára, hogyan törhetnek be ebbe a galaxisba.
Az utonálló Rézen, kis csapatával megpróbálja megelőzni a bajt, mielőtt a fény szolgái belépnek a világba, hogy elpusztítsák a gonoszt.
 


Koordináták.
Alfa Kvadrás ph43 sd65
<Óriási kör alakú objektum>

((nagyobb méretben))

http://img577.imageshack.us/img577/1364/43770892.jpg


Azonban nem tudták, hogy Zojjtimusz, az elszánt Robot parancsnok követte őket a hipertérben, azzal a szándékkal, hogy megszerezze Rézen anyahajójáról a titkos kisérleti anyagot, mely olyan erőssé teszi a robotokat, hogy képesek lesznek bolygókat robbantani.

http://img41.imageshack.us/img41/6652/76209538.jpg


 

 

 

Amint a hajóra ért, betört a fedélzeti számítógéppe és kideritette a titkos labor helyét, majd rajtaütött az éppen dolgozó gyilkoson.

http://img402.imageshack.us/img402/774/59491529.jpg



Azonnali riadót fujtak, de a baj már megtörtént. Zojjtimusz felhasználta a kisérleti anyagot, melyet Robokox-33-nak nevezett el a feltalálója, majd furcsa dolgokra lett figyelmes. Az anyag pontosan az ellenkezőjét okozta... sőőt.. emberré kezdett alakulni amitől végtelenül megijedt.. majd izmai megdagadtak és átlépték az energia pajzs határait is. Azonban a szer még ebben sem volt tökéletes, alsóteste egy lábasfejűhoz hasonlított. Őrjöngő tombolásba kezdett.

http://img193.imageshack.us/img193/3540/92744404.jpg



Zojjtopusz véres csatában utat tört magának a hajó kondi termei felé, félresöpörve tucatnyi kul harcost és több száz Jaffát. Senki sem tudta megállítani, és már elkezdődött az űrhajó evakuálása is amikor azonban müködésbe lépett az Óriási ánusz, melyen megérkezett 1 az istenhívőket képviselő űrhajó. Egy hirnök szólalt meg, és üzenete átadása után azonnal rátámadott az útjában álló 3 "kis" hajóra.

http://img849.imageshack.us/img849/6707/97140485.jpg

A harc szörnyüséges volt. Egyetlen lövésével elsöpörte a két zászlóshajót, majd megállt, mintha sejtené a felfordulást ami a vezérhajón uralkodott.

--------------------------

Vajon megmenekül Rézen? vajon sikerül megfékezni a borzalmas átalakulást melyet Zojjtopusz okozott? Vajon hová lett Gyebutron és miért nem segített Lendüstökös legyőzni az egyház első hullámát a galaxis ellen?

megtudjátok a következő részből!

A bejegyzés trackback címe:

https://rezinator.blog.hu/api/trackback/id/tr892815732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása