Réjzinátorz hive ship, da Daedalus

Háát... mindenféle szörnyűség a múltból jelenből és jövőből. Versek, irományok és ami egész biztos sokakat fog érdekelni. Az általam készített Renegate nevű őrületsorozat új otthona lesz ez a hely, ha minden igaz. Erről csak annyit kell tudni, hogy egy hülye játékból ismert emberekből álló scifi amely rendkivül elmebeteg, sok benne a hülyeség igazából az egész egy nagy hülyeség, de szeretnivaló és akinek eddig mutattam kivétel nélkül sirvaröhögött. Ne terjeszd, ne másold, ne írd át! Minden jog fenntartva!

Friss topikok

HTML

Az első bejegyzés

2011.03.21. 22:43 | Rézinátor | 6 komment

 

 

A formaságokra adva megcsinálom az első bejegyzést. Mindenkinek kedves / kedvetlen szórakozást, kellemes időtöltést itt és a forumtrollokat lángszóróval pörkölöm szarrá.

Ez itt a Daedalus (Dédalusz) x). A csillagkapu Atlantisz leggyakrabban szerepeltetett emberi kéz által készített űrhajója, mely egyben az én képzeletbeli menedékemként is szolgál mondjuk. Van aki droggal meg piával, én ezzel védekezek a szemét külvilággal szemben. Kinek mi, ugye...

Szóval van én nekem egy szép űrhajóm, ázgárd védőpajzsokkal és fegyverekkel, amivel megvédem a tudatom a gonosz ármánykodástól és az ellenségektől :o. De ez az űrhajó csak azokat fogadja be akik megérdemlik. Akik nem azokat a mai világ által sosem látott fegyverekkel pusztítja el : $

Kezdetnek ennyi elég is. Üdvözlök mindenkit a Daedalus fedélzetén.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezinator.blog.hu/api/trackback/id/tr382760734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chaseֹr 2011.03.21. 23:08:38

Éljen, éljen. Be is raklak RSS-be :D

Rézinátor 2011.03.21. 23:29:03

Szevasz Csézör. én még most tanulom ezt a blogot, annyira levan egyszerüsitve, hogymár káros nekem xD. Bezzeg az egyedi sablon meg háttér kivitelezhetetlen számomra, mert jáva kell hozzá ha jóllátam.

chaseֹr 2011.03.22. 09:39:23

@Rézinátor: Sajnálatos dolog :| Aszem ezért is választottam a Blogspotot a sok közül amikor új blogot akartam kezdeni. Take a try. Jávát meg hasznos tanulni.

Ja izé, vedd le az ajánlót a balszélről mert ketcicakonyhaja.blog.hu nálad hírdeti magát xD

Rézinátor 2011.03.22. 10:23:32

mostmár nem fogja magát semmilyen szar hirdetni nálam, majd valahogy gugli hirdetést akarok felcsempészni ide, amire ha kattintotok jön nekem a píz xP
süti beállítások módosítása